Hoggormen – en bok for barn

Elsker eller hater, eller begge deler når det kommer til ormer og slanger? Barn er ofte fasinert av slanger, og her er ei bok som stiller spørsmål og gir svar på mange ting jeg ikke visste om hoggormen, og andre  slanger i Norge.

Ersland_Hoggormen

Boka gir en opplevelse av at man skal ha respekt for ormen, men man trenger ikke være redd. Bare vite hva man skal gjøre når man støter på en. Denne skal jeg lese for skolebarn. Og ha tilgjengelig for egne barn.

Har egentlig en tanke om å gi bort bøker jeg får av Cappelen Damm til leserne når boka er ferdig blogget. Men noen ganger liker jeg boka så godt at jeg beholder den. Denne er en sånn som kan brukes igjen og igjen.

God lesing!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s