Skatten i en sammenheng

Her er resten av mitt delvis selvskapte hyllesystem. Jeg fant jo denne Soloskatten i kjelleren i sommer, og den passet utmerket til mine nye MUUTO – hyller. Sammen med en annen gammel bryggerikasse, en avsaget eutopall jeg har klattet litt maling på, en porselenskasse med min bestefars navn skrevet på, en margarinkasse. Og ellers noen tomrom som ble til nye hyller.

Muuto rack

Ja, dette ble jeg veldig fornøyd med. De fem Muutohyllene er kjøpt på 2 Rom i Holmestrand, som også har nettbutikk. Jeg anbefaler denne herlige butikken som jeg kjenner driverne av!

Muutohyllene henger på veggen. De andre står løst. Med skråtak var det ikke så mange kombinasjonsmuligheter, og noen ganger er det greit. Jeg begynte med å henge den rosa, så kom det andre etterhvert.

Kontoret mitt begynner å bli komplett nå, jeg har arbeids-sjelefred og god oversikt her. Ting tar altså tid, og her er starten på det hele! Ja ikke helt, starten er det link til om du klikker deg videre bakover.

God dag med orden och reda!

6 tanker om “Skatten i en sammenheng

  1. Tilbaketråkk: HELMER er min nå | ellens oase

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s