HELMER er min nå

Jeg falt for fristelsen til å lage en tabloid overskrift der altså. Det er IKEAS skuffeseksjon HELMER jeg er så fornøyd med å eie. En skuffeseksjon til mitt kreative kontor, der blogging og annen skriving foregår.

helmer-skuffeseksjon-pa-hjul-hvit__0175264_PE328644_S4

HELMER hos IKEA

 

helmer # 2

HElLMER hos meg

Systemer for orden gir meg stadige glød av hverdagslykke. Da jeg fikk dette rommet (fordi barna insisterer på å ha et rom sammen, og det er jo bare superkoselig og vin-vinn for alle), ville jeg ha det litt sånn tilfeldig, skjødesløst, retro, – ja ikke vet jeg helt, men i alle fall ingen ferdig kontorløsning, men mer mitt selvskapte arty office. Ja, den formuleringen fant jeg på nå. Men altså; jeg så straks behov for noen kontormøbler. For å holde styr på sakene til et menneske som er litt skribent, litt scrapper, ganske mye lærer -, blogger, mamma, stikker, hekler, syer. Det kan fort bli litt kaos, og jeg har behov for å ha klare skiller mellom disse ulike hobby- og jobbhattene.

Så nå har jeg fått HELMER inn i min litt underlige kontorfamilie som består av en gammel dør, to bukker arvet etter Oslo kommune, noen gamle bryggerikasser, Muuto-hyller, europaller, en plexiglassplate og en teakbokhylle jeg fant.

MUUTO og andre hyller på plass 

DIY – skrivebordet mitt

En solokasse fra gamle dager 

God dag med ordning och reda!

Ellen

En tanke om “HELMER er min nå

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s