Julen er badet inn!

Image

Selvportrett med turban!

Det er faktisk 6 grader i sjøen her nå. Å si det er varmt blir litt missvisende, men MILDT for årstiden må man kunne si. I går var jeg med på Aasgaardstrand Kvindelige Badeselskabs årlige julebad lille julaften kl 17. Det er en litt ugunstig tid for mammaer med barn, men jeg ble overbevist tidligere i høst om at det er bra å la barna og pappaen være sammen et par timer lille julaften, bade, ta badstu, drikke musserende vin og spise nøtteroser. Og det var helt toppen det. Himmel og hav. Ren og frisk og avslappet. Jeg har badet nesten hver uke denne høsten, med badstu og peelinger, skravel og latter. Det vekselvis varme og kalde badet tror jeg er helt vanvittig helsebringende, og jeg har faktisk ikke vært i nærheten av forkjølelse eller omgangssyke denne høsten.

God jul til deg, nybadet eller ei!

Ellen

En tanke om “Julen er badet inn!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s