stress eller kast?

20130412-134853.jpg

Jeg har en greie på at jeg må lese alle aviser vi har, i alle fall de jeg har samtykket til innkjøp av. Eller, jeg må ikke lese dem, men jeg må bla igjennom for å vite om det er noe der jeg har lyst til, eller føler at jeg burde lese. På den måten kan det jo fort hope seg litt opp her. Jeg kjøper ikke lørdagsaviser om jeg ikke er ajour med dem fra forrige helg. Fordi jeg vil være miljøvennlig.

Min kjære har det annerledes. Har han ikke hatt tid til å lese gårsdagens avis går den rett til resirkulering. Uten snev av dårlig samvittighet. Og HALLO!

Jeg ser jo hvem av oss som er mest avslappet. Det er ikke meg for å si det sånn, i alle fall ikke i forhold til dette.

Får du i det hele tatt lest noe særlig med aviser?

Nett eller papir?

God lørdag, gjerne med langsom avislesing!

5 tanker om “stress eller kast?

 1. Har det som deg, men innser nesten at jeg skaper mer bryderi ved å være på den måten enn å få ting unna og ikke bry meg med at mesteparten som kommer inn ikke blir lest. Det blir raskt svære bunker med papir, skremmende å tenke på hvor mye ressurser som brukes i prosessen fra idé til resirkulering!

  Liker

 2. Av den enkle årsak at jeg er blind, leser jeg ikke papiraviser. Det hender likevel at jeg kjøper Dagbladet eller VG, hvis det er en artikkel jeg er interessert i. Da får jeg noen til å lese den for meg. Jeg får litt dårlig samvittighet for at avisen blir kastet etterpå, nesten uten å ha blitt lest. God lørdag til deg også!

  Cecilie

  Liker

 3. Oooohh!!! Papir, papir, papir…. leser sjelden og aldri nettaviser, men MÅ ha lokalavisa heimefra, lokalavisa her og Stavanger Aftenblad!! Og ja, selvfølgelig må jeg lese dem før jeg kaster dem! 😉 Jeg blar gjennom tre uker gamle aviser når jeg har vært på sommerferie jeg.. ( er ikke det helt normalt da..??..) 😀

  Men, nå må jeg ut og hente dagens avis i postkassen, god lørdag!! 🙂

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s