nrk ytring og debattdebut

Jeg la ut denne teaseren tidligere i dag, om at jeg skulle debutere i den store debattverden. Så viser det seg at publiseringen er utsatt til mandag. Så da må jeg røpe litt mer her.Tirsdag hadde Frøken Makeløsen kronikk på NRK Yttring. Onsdag ringte de meg og spurte om jeg ville skrive en motkronikk. Det har jeg gjort. Den skulle komme opp i dag. Men så har den blitt utsatt til mandag. Utgangspunktet for at de ønsket mitt bidrag var dette innlegget her:KVINNESYSLER – OGSÅ NÅR DE BEGÅS AV MENN

I mellomtiden kan du lese Frøken Makeløs sitt innlegg her og bli med i debatten:

«Se hvor flink jeg er»

God fredag til deg fra meg, som er litt utslitt av å være oppspilt og vente i spenning!

Ellen

Jeg har lagt til denne linken i ettertid. Kronikken ble publisert 8.10.12

http://www.nrk.no/ytring/kvinner-som-rakker-ned-pa-kvinner-1.8346277

En tanke om “nrk ytring og debattdebut

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s