PELARGONIA IN MY HART!

En helt ekte Mårbäcka!

Denne pelargoniaen fikk jeg for mange år siden av en kunstner jeg møtte da jeg hadde sommerjobb på Galleri Espolin i Kabelvåg. Hun hadde fått en avlegger da hun var hjemmehjelp på Gotland mange år før dette igjen, og jeg fikk en avlegger da jeg besøkte henne i Stockholm! Så dette er ekte vare!

Jeg har mange av denne gamle typen i hvitt også. De har blitt tatt vare på av slektningene mine i fire slektsledd. Kommer du forbi deler jeg villig vekk. Jeg vil gjerne at disse gamle plantene holdes i live, og jo flere som har dem, jo større sjanse er det for det. 

God høst, med pelargonia eller noe helt annet! Ellen


PS: Har du lagt merke til at jeg har en Polarn O. Pyret GIVE AWAY på gang? Hvis ikke finner du den på siden her!

3 tanker om “PELARGONIA IN MY HART!

  1. Ja, helt riktig! De må i kjelleren, lite lys, lite vann og lite varme vinteren igjennom. Så gjelder det å ta de opp i mars en gang helst – jeg glemte helt mine i år så det var nære på. Så er det lys, vanning og klipping som gjelder.Ja, de er pjuskete om høsten. Jeg har dem ute til frosten kommer, så ned i kjelleren. Setter dem ut etter søttende mai, når det kommer noen fine dager. Lykke til! Du får gjerne en avlegger til våren!

    Liker

  2. Men hva gjør du for å ta vare på dem? Må de settes i kjelleren og slikt? Flytter du dem ut og inn etter sesong? Jeg kjøper alltid pelargonia til å ha ute om sommeren, men de blir liksom så stusselige etter sesongen…Hilsen en som er glad i blomster, men ikke egentlig kan så mye om dem…;o)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s