Min kjære Lena har kommet hjem med barna fra Tokyo

For et par uker siden sendte jeg en melding til Lena i Tokyo, der jeg sa at vi savnet dem. Hun svarte; «Men kan dere ikke bare komme!» Et lite øyeblikk var jeg klar for å ta barna med og reise. Jeg gjorde det ikke. For en uke siden laget jeg denne layouten av Lena til CASArunway. Bildet er fra en deilig og lang frokost 1.01.11 der vi var sammen alle ni. Leveringsfristen var omtrent da jordskjelvet gikk. Og plutselig var det som bunnen falt ut av meg, til jeg leste på Facebook at familien var sammen igjen, etter tre timer uten kontakt. Søndag kom Lena hjem med barna. Bjørn er fremdeles i Tokyo. Gud eller ikke, det er vel egentlig bare å be – konsentrasjon om ro, samhold og gjenforening for alle de stakkars menneskene som er rammet av jordskjelv og tsunami. Her kommer mor med tre barn hjem etter dramatiske opplevelser. Video fra Sandefjord Blad på nett.

En tanke om “Min kjære Lena har kommet hjem med barna fra Tokyo

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s