FAR pynter til jul

Jeg er gift med en juleelskende mann. Om han ikke hadde jobbet hadde det vært jul i dette huset til fingerspissene. Det første året vi var sammen lagde han Taj Mahal pepperkakehus til meg. Det tok sinnsykt mye tid og annen baking ble det ikke til. Skal innrømme at jeg ble litt lei av det templet siden han hadde lovet å lage masse kaker, «Neida, du trenger ikke bake noe!» Så da bakte jeg ikke noe da. Da lille julaften kom hadde vi bare det templet. Min kjære skaffet også gulljulekuler som var formet som kupler som han satte på templet. De ble alt for tunge så det endte med at hele greia knelte. Jeg lo ikke da, men nå som jeg kjenner min mann så ler jeg, og elsker ham for det templet.

Her har han blandet rusk og rask fra skjulet med sølvlysestaker. Maleriet bak er portrett av – og bryllupsgave arvet etter mine svigerforeldre.

2 tanker om “FAR pynter til jul

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s