{SELVHJELP} volume 14 EN BRA FEILTAGELSE

Jeg synes jeg har snakket meg igjennom min jobb og mitt familieliv og jeg føler ikke at det så mye mer å snakke om. Allikevel er jeg helt tom for energi. Så jeg tenkte akupunktur. Har vært hos Rosenterapaut og fotsone, og det hjalp, en stund. Føler jeg må ha noe som hjelper på sikt. Så kanskje noen nåler kunne skru opp energien min tenkte jeg. Så jeg spurte på Facebook om tips om akupunktører. Den jeg valgte er kiropraktor som også bruker nåler. Han spurte meg hvor jeg hadde vondt, nakke, rygg, hodet? Jeg har ikke vondt noe sted. Så jeg sa at mitt problem er lite energi og mye stress, og at jeg trodde at jeg kanskje hadde kommet feil. Han sa, det ser jeg på deg, du er jo helt skjev. Det blir ikke noe sirkulasjon i kroppen når bekkenet er skjevt, da får man ikke energi og oksygen rundt i kroppen. Han satte noen nåler i ørene så jeg skulle slappe av. Så litt strekk og bøy og jeg reiste meg opp. Det var som om overkroppen svevde over resten av kroppen.

En tanke om “{SELVHJELP} volume 14 EN BRA FEILTAGELSE

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s