Papir fra Tokyo

Lena hadde med ORIGAMIPAPIR fra Tokyo. Takk kjære deg! Og når Bjørn sier at han har taua rundt etter deg som skulle lete etter papir til meg over HELE Tokyo så må jeg si jeg er smigret over papirengasjementet ditt, på mine vegne, sånn rett før jul. Med tanke på at det bor noe sånt som 35 000 000 – millioner mennesker i Tokyo og omegn så ser jeg for meg at dere vandret langt, og lenger enn langt. Så hvordan skal jeg bruke disse papirene? Foreløbig synes jeg de bare er så lekre der de ligger pent innpakket at jeg bare SER på dem! God helg alle – og Sarah ser du dette så ta et dypt pust, for ja, vi vet om noen barn som hadde ELSKET disse. Jeg må nok tenke på saken!

2 tanker om “Papir fra Tokyo

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s