Klassikerne på klesfronten

Image

Et av de siste plaggene jeg kjøpte før jeg flyttet fra Tromsø i 1999 var denne grå Dress Pants fra Filippa K. En bukse jeg har ennå. Jeg har ikke brukt den på mange år, fordi den ikke har passet, og fordi den trengte en pause i garderoben min. Så i jula tok jeg den frem igjen. Den passet, hurra, og den var god å ha på. Ull! Så da jeg skulle til Tromsø forrige helg tok jeg den med. Og der skjedde det utrolige, for vi hadde oss et par turer på M.A.S. Og jammen, der hang samme buksa. De er tilbake igjen. Akkurat som jeg håpet. Fordi fine, ordentlige ting varer. Og det liker jeg!

Tror kanskje jeg skal sy den litt inn i beina da, så blir den litt ny.

Har du noen plagg som varer evig?

2 tanker om “Klassikerne på klesfronten

    • Herlig, da var det en bra bukse som har blitt brukt mye! Min er like fin. Jeg har egentlig et forsett om å bruke det jeg liker mer. Jeg har en tendens til å spare. Redd for at noe skal bli utslitt. Men. Det er jo nye klær å få tak i, hehe.

      Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s