allerede gitt bort

allerede gitt bort

En give away som er gitt bort før lansering, det er vel ikke noe å blogge om? Jo, jeg må nok det for jeg er så spent og glad på vegne av mottakeren!

Som jeg skrev da jeg anbefalte denne Blogg 1 2 3 av Thomas Moen før jul en gang, så hadde jeg tenkt å beholde boka en stund for å pusse opp min egen blogg, og så gi den videre til en av dere. Lesing av boka førte til at jeg byttet bloggplattform til wordpress, og til litt færrre lesere egentlig. Nå føler jeg meg litt mer innbodd her, og jeg har hatt en god julepause i blogginga, jeg er i siget med temaene mine, og jeg vet litt mer om hva dere liker å lese om her, tror jeg da. Jeg er klar til å gi bort boka, og jeg har funnet den rette mottaker.

Boka ligger nå pakket inn, og skal sendes til en helt spesiell venninne jeg har. Hun har nettopp fortalt meg at hun skal opprette en blogg, og den er jeg sikker på at blir veldig bra. Hun er journalist, og god til å skrive både førstesider i Aftenposten og fine bursdagskort.

Kjære venn, jeg heier på deg – håper du får glede av boka!

En tanke om “allerede gitt bort

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s