DETTE GLEDER JEG MEG TIL # 2 KUNST

Jeg gleder meg veldig til å se kunst i Paris. Har ikke vært der etter at jeg studerte kunsthistorie. Det blir Musée de Louvre, Musée d’Orsay, Musée d’Art Modern de la Ville de Paris, Og Centre de Pompidou.

Er du en sånn som kikker på kunst når du er ute på reise?

3 tanker om “DETTE GLEDER JEG MEG TIL # 2 KUNST

  1. Sist vi var i Paris for to år siden var vi rundt på mange museum og gallerier.For ikke å nevne gamle kirker. Bl. Louvren och M d'Orsay fikk vi med oss. Det er pampige greier som får en til å stoppe opp for en liten stund.For de som er intresserrt i arkitektur er dette jo ett Mekka. Jeg bare elsker å strose runt på taket på Notre Dame de Paris! 🙂

    Liker

  2. Kunst sto nok ikke øverst på lista over ting vi "måtte" se når vi var i Paris, men vi fikk "hilst" på 'Mona Lisa' i Louvre, og vi fikk sett skulpturene på utsiden av Pompidou-senteret! ;-)Kunstkritikerkommentar fra min ene datter: 'Mamma, koffår e adle statuane nagne, og koffår e di SÅ detaljerte??' 😀

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s