DETTE GLEDER JEG MEG TIL # 1 PARIS

Gleder meg så til å reise til Paris. Jeg har vært der noen ganger før. Først på min egen språkreise som 15-åring, så på Interailturer til au pair – venninner, og mange ganger som reiseleder for EF- språkreiser.

Dette er første gang jeg reiser som voksen, uten å ha ansvar for noen. Første gang etter at jeg har studert kunsthistorie. Og for første gang med penger til litt shopping. Og kjæreste, for ikke og glemme. To år siden vi var på tur bare vi to. Til Berlin. Fire dager denne gangen også.

Det blir Parisisk her nå. Før reisen, og etter.

Jeg gleder meg til å iPhone – fotografere med mine nye redigerings- apper.

Og til å se, og se.

Har du noe forhold til Paris?

4 tanker om “DETTE GLEDER JEG MEG TIL # 1 PARIS

  1. Jeg har nettopp kommet hjem for en uke siden, etter mitt aller første besøk i Paris, og med hele familien på tur ble det nok en typisk "turist-tur"… :-)Men, reiser gjerne tilbake, kanskje bare meg og "gubben" engang..??..

    Liker

  2. Jeg har også vært i Paris bare én gang, sammen med mann og eldste datter, og da ble det de vanligste turiststedene. Som de fleste andre storbyer får man bare en liten smakebit ved første forsøk, og Paris er en flott by som gjerne kan besøkes igjen. Hadde med en klassebamse på turen, og hvis du gidder kan du lese om reisen på hjemmesiden hans: http://buflod.net/ragnar/sider/frankrike.htmOm et dårlig hotellvalg i Paris: http://karisbyferier.blogspot.no/2011/10/aldri-mer-trestjerners.html Noe som ikke har med Paris å gjøre, men som kan anbefales hvis du likte bamsen og liker litteratur 🙂 http://buflod.net/ragnar/sider/hurtigruta.htm

    Liker

  3. Jeg har bare vært i Paris en gang. Da med et tantebarn, og med Euro Disney som et av målene. Ellers så var vi på alle typisk turist steder, og litt mindre på shopping. Vi koste oss, og jeg tenkte da at hit må jeg tilbake en gagn, hit også 🙂 Og det skal jeg, helt sikkert

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s