FEM BRILLEFINE VINNERE!!!!

Denne brillen er fra D&G.
Vinnerne velger blandt hele Lensways utvalg!

Takk så veldig mye til Lensway for at jeg fikk dele denne sjeldent flotte give-awayen med fem av Ellens Oases lesere! Og om du ikke vant så kan du sjekke ut hvordan du kan få nye rimelige briller likevel på nettsiden deres. De har linser og solbriller også!

Nå til øyeblikket jeg har gledet meg til. De fem vinnerne er:

Marianne/Skorpionen
Jeg trenger e-postadressen din Marianne!

Helene RL

Linda Brun
Du må ha skikkelig vinnerlykke Linda, siden det er andre gang du vinner hos meg! Jeg trenger e-postadressen din!

Beathe

Guri Marie


Hipp – hipp – hipp HURRA for dere alle fem!
Gleder meg til  å se dere med nye briller og håper dere blir fornøyde!


Stor grattisklem til vinnerne, og trøsteklem til alle dere andre fra

Ellen

17 tanker om “FEM BRILLEFINE VINNERE!!!!

  1. Hei og tusen hjertelig takk for at jeg vant ordentlige briller.Jeg må bruke lesebriller, og kjøper dem på Nille til 59 kr., så dette var en flott beskjed å få.For noen dager siden vant jeg solbriller fra Lensway,og jeg valgte de dyreste jeg fant, ca. 1200 kr.De er helt nydelige, Dolce&Gabbana, noe slikt har jeg aldri tatt meg råd til.Så dette er jo bare helt fantastisk.Mvh. Guri Marie Kristoffersen i Oslo

    Liker

  2. Da var det jammen perfekt at du vant! Det er med innfatning og glass. De jeg tok synstest hos anbefalte antiripeglass så det betalte jeg 199 for og så 50 i porto. Lykke til!

    Liker

  3. YES, YES!!!Kjøpte briller i Thailand for 10 år siden, siden det har jeg blitt skilt, alenemor og har to barn som får de brillene de trenger. Selv kjenner jeg at synet mitt trenger ny synstest og nye briller. 🙂 Tusen hjertelig!! 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s