PAPPA HAR BURSDAG TIL THE GREEN FROG STUDIO SKETCH

Pappa har bursdag!

Likte så godt denne skissen. Og fikk endelig brukt disse bildene som egentlig er ekstremt kornete men kule, synes jeg. Så gøy å endelig gjøre litt scrapping igjen den siste tiden!

Sketch from Celine Navarro, The Green Frog studio

Fant skissen hos Celine Navarro i The Green Frog Studio. Due day wednesday!

God dag til deg!

Ellen

5 tanker om “PAPPA HAR BURSDAG TIL THE GREEN FROG STUDIO SKETCH

 1. Herlig layout med koselige bilder. Da har jeg vinterferie og endelig litt tid til blogglesing igjen. Har lest innleggene dine og syntes at artikkelen om skolen du jobber på var veldig interessant og koselig film. For ikke å snakke om innlegget med isbading, det så skikkelig kaldt ut og en riktig tøffing er du.Ønsker deg en kreativ og avslappende helg.:-)

  Liker

 2. Vi kaller det layouter i scrapbooking. Jeg lager album av disse sidene. Det er jo kollasjer som du sier, egentlig, Resirkulert inspirasjon når man inspirerer andre er toppen, takk!Fin vinterdag til deg Karianne!Fra Ellen

  Liker

 3. Det er morsomt å se hvordan du lar deg inspirere. Liker godt disse kollasjene (heter det det?).Og forresten så var innlegget og kommentarene om Montessori veldig interessant! Rekker dessverre ikke å kommentere så mye om dagen, men jeg leser!Karianne

  Liker

 4. For en koselig LO og jeg synes helt ærlig det ikke gjøre noe om bildene ikke er av topp kvalitet, det er hva man ser som er viktig her. Og stemningen kommer såvisst frem i disse bildene!God dag til deg også Ellen ♥

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s