SUNDAY SKETCH STUDIO CALICO

Studio Calico Sunday Sketch
Futt og Fart

Jeg digger Studio Calicos skisser. Virkelig.Hadde nok laget en til med denne skissen om det ikke var for at jeg har tenkt å kaste meg med på CASAkos denne helgen. Det er en helg med mange papirutfordringer. Den første kommer fredag kl 18. Jeg skal prøve å få til noen. Gøy med felleskap i aktivitet uten at jeg må forlate familien. Far i huset hiver seg også med på det viritulee treffet. Han har fått en utfordring av meg: Å forbarme seg over adventskalenderen jeg skrev om på torsdag. Alt ligger klart til ham. Koselig med sånn parallellek!

Håper din helg blir fin!

Ellen

En tanke om “SUNDAY SKETCH STUDIO CALICO

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s