OFF ROAD og overstimulert Mamma.

Far er hjemme. Barna og jeg er på hytta.  Hadde det vært opp til barna hadde vi vært her stadig vekk eller, vi hadde nok BODD her. Og når vi endelig har rotet oss opp her, så synes jeg det er deilig jeg og. Anton satt og så utover landskapet her i går, og så sa han: «Det er jo veldig OFF ROAD her da Mamma, veldig TERRENG!»
 Lagde denne layouten på CASAtreffet som var i helgen. Vi skulle gi sidemannen et lite kit til å lage noe av. Dette er noe av hva jeg fikk av Renee. Supre ting for meg. Jeg er nå helt overstimulert etter treffet av alt jeg lærte.  Var nemlig på hele tre kurs. Et femtimers med Ingvild Bolme. Lærte masse selv om det var langt utenfor min stil. Så Art Journaling-kurs med Torill -Screppa. Helt fantastisk. Føler jeg har fått en NY hobby, selv om det er papir og maling og klin og klæsj det også. Og til slutt Portrettfoto med Lene – Naboen. Fin bevisstgjøring. Og bra når jeg nå har tenkt å proffe opp bloggen litt. Dvs, jeg har kommet til at jeg liker å blogge, at jeg vil fortsette med det, og prøve å gjøre den bedre. Tar tid, altså, langsomme skritt. Og det er jo noe av det jeg prøver å lære meg for tiden. Å tåle at all utvikling er langsomme prosesser.
Deilig dag til deg, med eller uten oppproffing!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s