Gode Minner – mars

Denne måneden fikk alle DT-jentene liknende papirer å bruke. Så inn og se hva de andre har fått til på GODE MINNERS BLOGG! Vi skulle lage noe til konfirmasjon. Her er et dåpsbilde på min layout. Thomas og jeg var faddere for Lille Helena 2. juledag 2010. Det var stor stas med henne og Ulgenesbrødrene, og forelderene selvsagt, som i sin tid Kirsten-gifteknivet i stand så Thomas og jeg ble et par! Så stas var det at hele familien endte opp med å overnatte!

6 tanker om “Gode Minner – mars

  1. Nyyyydelig Lo! Herlig med sirkelen og de ulike båndene rundt. Også den herlige håndskriften din da 🙂 Tenker på den hver gang jeg setter meg ned for å skrive på LOer selv. Og ja…det blir nok mer maling skal du se, har laget enda et i dag, i helt andre farger og type. Utrolig gøy å utforske nye ting!Ha en super kveld :)Klemmer

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s