LOFOT{idyll}

Først må jeg si takk til alle gjestene jeg har hatt her i det siste, såååå hygglelig! Og ja, det blir en RAK. Kan jeg kalle det det? Synes det er så koselig uttrykk. Gi bort er jo greit, men Random Act of Kindness er det noe ekstra ved. Har noe på gang her altså. Ja, takk igjen for besøk, jeg er litt laber med å besøke selv for tiden. Litt mye som skjer og i november er det som om jeg mister både 3., 4., og 5. giret.
Har laget denne til Skissedilla # 85. En herlig Lofotstund, fanget av min elskede og Hipstamaticen hans. Og SEEEE jeg har brukt blomster!

5 tanker om “LOFOT{idyll}

  1. For en stilig LO. Fantastisk bruk av maling/gesso! Lekre farger, og flotte detaljer. Og bilder er jo sååå idyllisk.Tusen takk for deltakelsen.Ha en fin kveld 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s