Hekta på #bloggerne 2017

– Hei, det er Espen som ringer på vegne av Morten Krogvold og IKEA for å fortelle at dere er med i #lalivetdittinnredestua!

@espenhilton og jeg 1

Foto: Espen Hilton

Sånn omtrent sa han det på en rusten telefon. Espen var med i utvelgelsen av de 15  stuene for reklamebyrået SMFB.  Det var han som ordnet opp med tidspunkter og lokalaviser, og dukket opp i stua vår, og 14 andres før IKEA og fotografene dukket opp. Det var han som var avslappende entusiastisk, nysgjerrig og ydmyk overfor hjemmet vårt, og ekstatisk over den fantastiske Turkish Delight, bragt til Norge av @lenaulgenes, som vi bød # La Livet Ditt Innrede Stua – gjengen, sammen med kaffe, te og vann.

Selfien her er tatt av Espen på SALT. På åpningen av #la livet ditt innrede stua sa Morten Krogvold at det var Espen som hadde vært reiselederen på dette herlige prosjektet da de reiste rundt i Norge for å besøke stuene til folk. Han sa at Espen hadde møtt opp like blid og med ny caps hver morgen gjennom hele turneen. Da dette bildet ble tatt hadde jeg forstått at Espen har laget SELFIEbok, så #noshame knyttet til å be om selfie! – og at han har bloggen:

Espen Hilton

Espen har vært stylist for Trinny og Susannah (I am a fan!), jobbet med casting til diverse realityshow som Paradice Hotel. Boka hans har jeg kjøpt, og det kan du og gjøre her:

Selfie – fra mobbeoffer til toppblogger

Akkurat nå er @espenhilton aktuell i #bloggerne2017 . Det er litt smertefult å se på all den åpenheten bloggerne viser, angsten for ikke vinne VIXEN-awards, og følelsene for de andre bloggerne, men det er vel akkurat sånn livet er, men noen er rausere på seg selv. Rett og slett. Takk til dere som tar sjansen på å dele flere følelser enn jeg.

Tusen, tusen takk Espen for at du var med og ga familien min og meg en helt uforglemmelig opplevelse!!!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s