{Scrappelørdag # 32} Solskinn, frihet og en liten blomst

Fire uker etter vintersolverv er en tid for håp. Nå ligger den aller fineste tida foran oss. Den minst tunge, den minst mørke. Det er forskjellen på november og januar for meg. I november blir det mørkere og mørkere. I januar er det mørkere enn i november, men løftet om en lysere tid er energi på vei for meg.

Scrap nov 2015 # 6

Jeg har også vennet meg til kulda i januar, og jeg vet at jeg ikke skal fryse så lenge.

Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha.

H. C. Andersen

Og akkurat i disse mørke månedene synes jeg det er fint med en blomst. Inne.
Denne Reinfannen er fra Kyststien mellom Åsgårdstrand og Karjohansvern, en augustdag 2015.
God lørdag fra Ellen

5 tanker om “{Scrappelørdag # 32} Solskinn, frihet og en liten blomst

 1. Er det mørkere i januar? Sånn faktisk? Jeg har helt motsatt opplevelse nemlig. Føler det er mørkest i november, men da er det mye hyggelig innekos i vente så det takler jeg helt fint. I januar derimot opplever jeg det lysere ute, men synes likevel det er den mørkeste og tyngste måneden å komme gjennom, sånn mentalt sett. Jeg vet det går mot lysere tider, men det føles så uendelig langt borte. Det er kaldt, mørkt, og jeg har mest lyst til å legge meg under dyna og sove til mars er her. Egentlig elsker jeg å gå på ski, men i januar kan selv det bli et ork og mas. Blir nesten sliten av å se alle andre friskuser som kommer seg ut på lange turer.
  Haha, tenk så forskjellig man opplever månedene! Jeg mente ikke å dra deg ned i mitt mørke her altså! Skulle ønske jeg så januar litt mer som deg!

  Liker

  • Altså, nå må jeg bare svare meg selv, for selvfølgelig er det mørkere i januar enn i november! Haha, jeg var visst ikke helt klar da jeg kommenterte tidligere i dag! Men når det er sagt synes jeg fortsatt januar virker lysest, sikkert pga snøen, men likevel oppleves det mørkere mentalt. Nå så… 😊

   Liker

   • Ja, jeg synes også at januar er TUNG, jeg er sliten nå, legger meg tidlig og sånn. Men, det er ikke lenge igjen til det blir veldig fint, så bare å holde ut. Jeg møtte i dag en dame som hadde gått på ski fem ganger i denne uken, hallo, det må være å overdrive!

    Det var utrolig at du skulle kommentere akkurat i dag. Jeg var nemlig inne og så etter din blogg i går, og så at den var nede. Så slettet den fra min bloggliste. Jeg leste blogger for første gang på mer enn et halvt år tror jeg. Tiden snører seg sammen for tiden, dessverre. Men du, er det sånn at du har åpnet café? Klem til deg Camilla!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s