{Scrappelørdag # 31} Pausedrømmen

Det er dette jeg vil ha mere av. Avis og kaffe. Det dreiv jeg mye med før. Nå har jeg stadig noe på gang. Før hadde jeg få hobbyer. Nå har jeg mange og drømmer om flere, som jeg nok ikke trenger. Nå har jeg også barn. Og mann. Og jobb. Og hus. Og hage. Og bil. Og katter. Jeg hadde jobb før jeg ble 34 år.  Men ingenting av det andre. Sykkel. Og god tid til avislesing. Skravling i telefonen. Og rangling.

Scrap nov 2015 # 2

Jeg drømmer om at flere dager skal bli annerledes enn jeg hadde tenkt, uten at det blir kaos i heimen. Jeg ønsker meg beina høyt oftere uten at jeg ser på TV.

Jeg har for lange gjørelister. Så hva kan jeg kvitte meg med? Det er det store spørsmålet.

Har du nok pauser i livet ditt?

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s