Hva har Montessori som vi ikke har?

Utdanningsforbundet har en stillingsportal som heter lærerjobb.no

Montessori til lærerjobb.no

Foto: Lånt fra lærerjobb.no der den er publisert.

Der har jeg publisert en tekst om Montessorimetoden og offentlig skole. Hvis du kjenner meg eller har lest bloggen min en stund vet du at jeg har sluttet på en montessoriskole etter 11 år der. Ikke fordi jeg sluttet å oppleve at montessorimetoden er helt suveren, men rett og slett fordi jeg syntes det var på tide å skifte jobb. Jeg har prøvd meg som lærervikar og frilansjournalist. Nå har jeg fast jobb i en kommunal skole i Tønsberg kommune. Jeg er kontaktlærer i føste klasse. Og som jeg trodde fungerer alt jeg har lært i montessori her også. Teksten stiller noen spørsmål, og skaper kanskje noen nye. Svar er jeg usikker på om du får. Men:

Les gjerne.

Lik gjerne.

Del gjerne.

Og kommenter gjerne.

Hva har Montessori som vi ikke har?

Kortversonsvar: Tilpasset opplæring satt i system!

Takk for at du er innom!

Ellen

En tanke om “Hva har Montessori som vi ikke har?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s