Sommerlengsel med Sweedish Hasbeens

Jeg liker å gjøre alt-for-tidlig-kjøp i ny og ne. Det vil si kjøp jeg kan glede meg lenge til å bruke. Det skjer som regel når de første solstrålene faller inn vinduene. Alt-for-tidlig-kjøpet er godt i hus nå. Det handler om å lengte til sommeren, og det ble Røde Sweedish Hasbeens.

Røde Sweedish Has

Som jeg har hatt lyst på lenge. Mine aller første Sweedish Hasbeens kjøpte jeg til en bursdag. For å finne ut av at de var skummelt høye, og ufleksible. Så jeg er livredd for å gå på dem uten en arm å holde i. Disse er lave som tresko, bare mye kulere synes jeg.

Liker du å gjøre alt for tidlig sommerkjøp?

Mine #1. Sweedish Hasbeens, veldig kule, men litt skumle….

2 tanker om “Sommerlengsel med Sweedish Hasbeens

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s