Sykurs online

Jeg er en kurselsker. Nå har jeg satt i gang med et sykurs. Skapt av A Beautiful Mess teamet. Jeg har absolutt sydd før, og lagde senest et quiltet teppe på lavt nivå. Og fikk smaken på mer søm, igjen. Sånn har jeg hatt det ofte, men jeg kan ikke nok til å gjøre det jeg vil. 

SewWithUs_1300x870

På dette kurset skal vi lage vimpler, putetrekk, forkle, grytekluter skjørt, kimono, kjole med glidelås, redesign osv.

Det fungerer sånn at man betaler, og får tilgang til alle sesjonene, som man gjennomfører i eget tempo. Nå har jeg gått igjennom litt basis som hva man trenger, tre en maskin og vokabular. Noen ganger er det veldig greit med sesjoner om noe man kan, det booster selvtilliten. Så kommer ting jeg ikke kan, som å tilpasse mønstre og sy om klær til å passe akkurat meg.

Jeg gleder meg!

Har du lyst til å ta et sykurs så er linken til A Beautiful Mess Sewing Course og andre tilgjengelige kurs her.

Tidligere har jeg tatt disse kursene samme sted:

Er du en kursjunkie?

6 tanker om “Sykurs online

  1. Tilbaketråkk: Sommerens syprosjekt

  2. Tilbaketråkk: {Sydilla # 2} Putetrekk | ellens oase

  3. Tilbaketråkk: Kafégardi på skikkelig vis | ellens oase

    • Ja, ikke sant, det handler om å komme seg i gang. Jeg kjøpte sybloggboka for noen år siden, men fikk ikke gjort noe mer med det. Så takk, bra med heiing Elisabeth, takk!!

      Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s