Panno for liten, panno for stor

Ser du på Anno og har fått lyst på en Panno?

Panno # 5

Benytter enhver anledning til å forevige de ulike stadiene av disse tennene!

Panno # 1

Panno for en som nettopp har blitt 13 år!

Panno # 3

Pannoen er egentlig til meg. Her med ei vinterkledd furu bak håret!

Jeg har latt meg inspirere av denne enkle strikken, som jo egentlig ikke trenger en oppskrift, men når det finnes en, så er terskelen enda lavere for å sette i gang.

Og endelig fant jeg et passe stykke håndlaga til garnet jeg har hatt liggende i 20 år, fra den gang Sissel i Hallingdal hadde sine første kopplam, og ulla som hun klipte, kardet og spant garn av. Det ble et veldig ujevnt og sjarmerende garn, som går rett inn i sånt de dreiv med mer før, men som jeg elsker. Nå endelig kom det lille nøstet til anvendelse!

Oppskriften fant jeg på tusenidéer.no og det er Jane Bjørgesæter som har laget den:

PANNO

Med verdens enkleste oppskrift trenger du bare ta stilling til om du skal lage bredt eller smalt. Jeg lagde bredt. Og mitt ble nok litt for stort, så må rekke opp litt og lage det litt mindre, men det hele er unnagjort på noen kveldstimer i sofakroken.

God ettermiddag, med eller uten spontanstrikk!

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s