{Scrapbook ♥ 13 } Kreativt foto

Når bildene er morsomme er det ikke så mye annet som skal til.

Kreativt foto

Tidligere gjorde jeg mye ut av layouter jeg lagde med de bildene jeg var mest fornøyd med. Men resultatet ble at jeg opplevde at scrappingen overtok for bildene, og det ble feil for meg. Nå lar jeg det bli enkelt, så bildene kommer til sin rett.

Bilde 1. Ungene ligger på sykkelstien, hode mot hode. Når de blir beordret til å gjøre noe uvanlig, blir det automatisk god stemning blandt barna. Det vil vi fange med kameraet!

Bilde 2. With flare, heter dette på amerikansk. Vet ikke på norsk. Men har her altså fotografert i motlys, med høy ISO så bakgrunnen blir hvit, og det kommer lysstråler inn i bildet. I think cool. Enig?

God dag, gjerne med kreativt foto!

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s