Du kan hjelpe meg!

Jeg holder på med et skrivekurs, og jeg er på jakt etter min skrivestemme. Det vil si kjernen i den. Hva der det som karakteriserer måten jeg skriver på?

Beina i Peisen

Ups, I «svidd» it again!

Hvilke følelser skapes i deg når du leser noe jeg har skrevet?

Nå er det langt i fra alt jeg skriver som virkelig har en nerve.

Men om du har opplevd det, når du har lest noe jeg har skrevet, så vil jeg gjerne høre hvilke ord du bruker. Slik at jeg får en større bevissthet rundt det jeg skriver. Og kan gjøre gjør mer av det som funker.

Her i kommentarfeltet. Eller på epost: ellenroberga@gmail.com

Ikke føl noe press, bare hvis du har noe på tunga!

Fin dag! Fra Ellen

2 tanker om “Du kan hjelpe meg!

  1. Jeg har ikke tenkt noe over det tidligere, men nå som jeg er gjort klar over det så skal jeg tenke etter når jeg leser…jeg liker å lese bloggen din da jeg setter pris på rettskrivning og godt språk…(Jeg var alltid den som rettet de andres norskoppgaver før de ble levert inn på skolen….) I tillegg skriver du godt om forskjellige temaer som interesserer meg…Du skildrer bra og forklarer bra….

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s