{Scrappesøndag # 8} I all enkelhet

Det trenger ikke være så komplisert. Farger i harmoni, og en god historie holder i massevis for meg.

Scrap # 8 15

Man trenger ikke gjøre et kunstverk hver gang. Ofte blir jeg ikke akkurat grisefornøyd heller, men det er greit. Bra nok.

Her er barna og jeg på kafe. Vi spiser frokost og drikker kakao. Vi har levert bilen på verksted. Det er den andre dagen i det forrige nye året, og vi har fri. Vi har tatt med oss kortstokk, og klokka er sånn omtrent 08.30. Han minste karen har for første gang lagt tommelen på bordet i spillet Gris. Uten at storebroren har oppdaget det. Det er sitrende forventning, triumf og lykke i det lille ansiktet. Rundt oss bakes det, og det er dogg på ruta etter bakernes arbeidsdag som har vart i mange timer allerede. En fantastisk morgen. Som jeg gjerne skulle gjentatt i år, det er alltids noe som skal fikses med en bil (en lunefull alarm for eksempel). Men jeg glemte å ringe. Så det ble en hel dag med legolek istedet. Ungene var kjempefornøyde med det og. Gikk i slåbrokk til kl 12. Badet kl 15 og var i slåbrokken allerede kl 16 igjen. Fint når livet kan gå litt langsomt.

Ha en langsom søndag. Eller en med futt og fart. Alt ettersom hva du ønsker deg i dag.

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s