Status = godt brukt?

Før. Den gangen jeg kjøpte mine første og eneste fjellsko, syntes jeg det var flaut at mine var så nye. De fjellbevandrede nye vennene mine hadde sånne som var godt brukt. Det ga kred. Viste at folk hadde vært i fjellet både en sommerdag og en vinternatt.

Fjellsko

Fjellsko anno 1990

Erfarne fjellfok stirret på mine nye, og sa med bekymring i blikket: De der må du GÅ INN. Mine nye fjellstøvler viste meg som en novise. En fersking. Sett utenfra så er jo det ikke dårlig, hallo, man er i gang. Det er bare sånn at når man begynner med noe nytt, er det alltid noe usikkerhet forbundet med det.

Jeg har fremdeles mine fjellsko. Som er ganske godt brukte. Men jeg ser ingen sånne godt brukte rundt meg lenger.

Finnes de?

Gir de kred?

En tanke om “Status = godt brukt?

  1. Det virker ikke som det er kred for godt brukte fjellsko lenger. Nå skal det være gore-tex! Jeg har også gode, gamle fjellsko, men selv med godt vedlikehold blir de fort våte. Vurderer å kjøpe nye, men de gamle sitter jo så godt på foten…

    Dessuten kjøper folk svindyre «turjakker» som knapt kommer innenfor markagrensa. Vet er merkelig det!

    Likt av 1 person

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s