Mine epost-tidstyver

Har du noen irriterende tidstyver du vil kvitte deg med?

Det har jeg. Og i dag har jeg kvittet meg med en skikkelig irriterende en.

Dalai Lama

En velkommen tidstyv – om han skulle dukke opp!

Forstyrrende oppmerksomhetstyver finner jeg ofte i innboksen min. Jeg hiver meg på nyhetsbrev, og tenker at dette er gøy, inspirerende og viktig. Som informasjon fra forskjellige forlag. Jeg begynte å skrive om bøker da jeg var med på Bokbloggturnéen for Cappelen Damm. Jeg har også valgt meg mange andre bøker jeg har fått tilsendt fra forlag til å skrive om. Jeg liker bøker. Men. Det er en tid for alt, og det er mange som elsker å skrive om bøker. Jeg har prøvd det, og jeg kjente at det å gi skikkelig kritikk ikke var noe for meg. Hvis jeg hadde noe negativt å si om en bok, så hadde jeg ikke lyst til å skrive det, jeg syntes så synd på forfatteren! Så nå har jeg slettet alt av forlag, det er jo bare å melde seg på igjen om jeg får plass til å følge med igjen!

Så er det nettbutikker. Ja shopping er gøy, men det er begrenset hvor mye jeg kan drive med det, og det er forstyrrende å få vite at det lekre skjørtet på min ønskeliste har kommet på salg, når jeg egentlig skal være skapende skribent som bare må sjekke om en mail jeg venter på har kommet.

Den mest irriterende epost-lista jeg veit om er Linkdin. Jeg VIL IKKE forstyrres av at en jeg ikke kjenner har fått seg ny jobb, en som jeg BURDE gå inn og gratulere. Jeg har tenkt at nå som jeg er løsarbeider ville det vært artig om noen bare fant meg der. Men nei! Alle tilbudene jeg får er helt uaktuelle, og i dag har jeg slettet hele kontoen min.

Det var syyyykt deilig!

Takk, om du orket å lese dette tidstyv-stønnet mitt!

Har du noen irriterende tidstyver du vil kvitte deg med?

God, glad dag til deg fra meg!

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s