Bli med til Tusen idéer!

Egmont Hjemmet Mortensen har laget en håndarbeids- og hobbyportal som heter Tusen idéer. Der er jeg med som bidragsyter med ting jeg lager og publiserer her i bloggen. På Tusen idéer er det så mange fantastiske idéer fra andre bidragsytere at jeg blir helt brusende full av tiltakslyst! Du finner hekling, strikking, søm, papirprosjekter og alt du ikke visste man kan lage. Tusen idéer er som å gå inn i en koselig hobbyklubb der alle har tid til å hjelpe hverandre. Bli med inn!

Tusenscrap #1

Både fotografiene og dem ferdige layouten er redigerte i Camera + og Instagram.

Det er Mollie Makes og Made By Me-redaktør Mary-Ann Astrup som har gitt meg denne fantastiske muligheten, takk, takk, takk og takk Mary-Ann!

I juleferien har jeg laget noen scrappesider. Når jeg får satt meg ned med scrapping, da er det virkelig ferie og fri. Da kopler jeg helt ut. Her er første scrappeside ut:

Bakgrunnsarket har jeg kuttet i 8,5 x 11 inches. På den måten får jeg ikke så stor side å jobbe med, og en variasjon til det tradisjonelle 12 x 12 formatet. Etter at jeg begynte å fotografere med iPhone og redigere til kvadratiske bilder synes jeg det blir mer harmonisk å ha rektangulært format på selve layouten. Ved å kutte bakgrunnsarkene får jeg også rester til å bruke til andre prosjekter!

Av papir og stæsj bruker jeg nå utelukkende ting jeg har liggende fra minst to år gamle Studio Calico-kit. Det er etterhvert blitt min filsofi: Å bruke det man har liggende til det er brukt opp. Slik går det raskt å finne det man trenger, og tida kan brukes på selve scrappingen. Fordelen med å bruke én leverandør er at da er det mye som passer sammen. I Studio Calico kit-ene finnes ting som er laget spesielt for det enkelte kit, også fra andre leverandører som American Crafts, My Minds Eye, Basic Grey etc.  

Jeg har også med en rest av et ark fra norske Vibeke Spigseths Pobbydesign som selges hos Panduro. 

Og jeg bruker håndskrift, bruk den du har! Og en lapp fra Søstrene Grene. Og litt hyssing fra en gave.

Bidragene mine som så langt ligger på Tusen idéer finner du her.

For meg er bildene det viktigste med scrappingen. Har man gode bilder blir det bra scrapping, så jeg bruker tid på å redigere, og ikke minst kaste dårlige bilder (Det skriver jeg mer om i en artikkel som kommer i Hjemmet etterhvert!). På disse bildene er barna utkledde til Halloween. Som Dracula og gammel mann.

Nå har jeg som aldri har sett meg som en potensiell ansiktsmaler, endelig funnet YouTube, og det er jo helt fantastisk hva man kan finne ut, og få til ved å se andre menneskers DIY filmer – jeg digger at verden deler med hverandre!

Barna gikk Halloween med kusinene sine, og det var bare en hake ved det; noen hadde gitt seg ende over fordi de synes barna var så søte. Det var jo ikke akkurat det de hadde tenkt. Men mammaen synes det er koselig da.

God scrapp til deg fra meg!

2 tanker om “Bli med til Tusen idéer!

  1. Tilbaketråkk: Scrap med det du har! - Tusenideer.no

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s