Keep Calm and take a break

Dette er mitt nyttårsforsett:

– Å koble mer av når jeg tar pauser. I går, på nyttårsaften fikk jeg denne posen med en flaske i. Og på mange måter er det et bra symbol for meg. Ikke å drikke mer vin og ta flere pauser, men bruke de pausene jeg har til mer avkobling. Enten det er korte pauser eller lange, som en juleferie for eksempel.

Keep Calm

Når det gjelder det å roe seg ned ved hjelp av økt vinkonsum er det jo mange som har forsøkt den metoden. Med varierende hell. Men asså: Denne vesle taska er bra for meg nå kjære giver. Fordi den med sitt sprudlende innhold minner meg på at jeg må ta noen pauser i seriøsiteten og tulle og tøyse litt mer. I alle fall inni meg.

Det har vært et spennende år for meg. Nå har jeg solgt noen tekster og klart meg løsarbeiderbransjen, som lærervikar også.

Et fundament for et nytt år jeg er fornøyd med!

Godt nytt år til deg kjære leser, håper du har noen nyttårstanker som bringer deg videre i livet på en måte som er bra for deg!

 

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s