Trenger du briller?

Lurer du på om du trenger briller kan du lese min artikkel i Norsk Ukeblad denne uken, som kom ut i går mandag. Artikkelen heter:

Godt syn med riktige briller

IMG_1524

Tusen takk for alle bidrag!

Jeg har snakket med en forsker i synsvitenskap ved Høgskolen i Vestfold og Buskerud, en hud- og kroppsterapaut, norges optikerforbund, en øyelege, en optikerbutikksjef og tre kvinner har delt sine erfaringer fra ingen brille, billigbrille til riktig brille tilpasset deres øyne.

Det var en spennende reise å snakke med alle sammen, så ta en titt om dette temaet angår deg. Det er min kusine Fiona som er modell på illustrasjonsfotografiene. Vi hadde en artig sensommerettermiddag da vi gikk rundt og skapte mysebilder med lange armer i butikk, og på restaurant.

Måtte ut og shoppe i halv ellevetida i går da jeg forsto at saken var på trykk. Det var faktisk bare et par uker før jul at jeg leverte det siste så det gikk kjappere enn forventet. Artikkelen har fått plass på forsiden, og hele lederen handler om den. Glad og stolt her nå.

God nest siste dag i året alle!

2 tanker om “Trenger du briller?

    • Tusen takk for at du har oppmunteret meg Irmelin! Det er jo selve det å skrive som er bøygen, eller mer; tenke at man kan få til en form man kan tjene penger på. Spent på om jeg får til mer av innholdet jeg ønsker og publisering etterhvert. Skal på nytt skrivekurs nå i januar. Godt nytt år til deg og!

      Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s