10 minutter for lavere skuldre!

Yoga forebygger vondter og roer spendt stressmuskulatur. For meg gjør det det. Yoga mykner opp kroppen, den vrir og vender og bøyer på ledd jeg ikke bruker så mye i min hverdag. Ryggraden min for eksempel, den vris ikke så mye, den er ikke så mye i bevegelse i mine daglige gjøremål. Når jeg har gjort bare bittelitt yoga kjennes kroppen smidigere, og jeg kjenner virkelig at det blir bedre sirkulasjon. Spenninger i nakke, rygg og høye skuldre slipper langsomt taket.

Pocket Yoga

Last med Pocket Yoga appen!

Jeg tråkket så skikkelig over med venstrefoten for 10 uker siden, og brakk et bein inni høyrefoten to dager senere. Det gjorde at jeg ikke kunne gjøre noe særlig annet på treningsfronten enn å gå på krykker. Så fikk jeg noen sterkere «krykkemuskler» da, men nå er krykkene kastet, og jeg har forsøkt meg på forsiktig yoga igjen.

Det kjennes helt herlig!

Jeg bruker noen enkle øvelser fra et mindfullnesskurs jeg var på med jobben min en gang, og jeg har en app som jeg er skikkelig fornøyd med. Den heter:

Pocket Yoga

Anbefales!

Hva er din medisin for å senke høye skuldre?

En tanke om “10 minutter for lavere skuldre!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s