{Scrappesøndag # 4} Meg og mine barn

I sommer kom jeg endelig til Hudøy som jeg har hørt så mye om av venner som har hatt sommerjobber der, andre som selv har vært der på koloni, og i sanger og historier fra aviser og fjernsyn. Stilleste gutt på sovesal én på Reiseradioen en sommermorgen, og sånn.

Tønsbergtreffet 2014 # 3

Barna og jeg dro dit på fiolinseminar for barn med foreldre en forsommerhelg 2014. Og det var et fint sted! Vi sov på sovesal med 20 andre, lagde mat på et kjøkken som så ut som det sikkert alltid hadde sett ut, tok årets første bad fordi det var så varmt, og hørte barna spille konsert på stranda etter helgas øving. Takk for at det finnes folk som arrangerer sånt!Tønsbergtreffet 2014 # 4

Denne layouten er rett og slett av meg selv, mest fordi jeg var så fornøyd med å ha pimpet opp denne Olaskjorta etter tips fra Mollie Makes.

Er du med på trekningen av Mollie Makes # 8? Det nummeret som faktisk inneholder min aller første publiserte artikkel som handler om Art Journaling? Det kommer i butikken 1. desember, men du kan vinne et eksemplar her i Ellens Oase!

Bli med i trekningen om Mollie Makes # 8 her!

Og ha en fiiin søndag!

Ellen

3 tanker om “{Scrappesøndag # 4} Meg og mine barn

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s