{Julajulajula} Min elskede sikler nå

Han sikler på kiipe, men fasinerende juleting. Sånt som vi kanskje elsket som barn. Det ligger an til Guilty Pleasure Shopping på postordre her i heimen.

Dosett # 2

Ved synet av denne går min juleelskende mann i staver, denne har han siklet på i årevis. Så skjønner godt at den ikke kommer til å gå av moten med det første.

Min elskede blir alltid lykkelig når Selectkatalogen kommer. At den kom sammen med Nytt og Nyttig katalogen denne gangen ble nok litt vel for mye av det gode. Vanligvis nøyer han seg nemlig med å lese. Men, nå blir det shopping, sier han. Det har ikke skjedd siden moppetøflene ble lansert. Da måtte han også shoppe. Jeg skal innrømme at de moppetøflene har vi hatt mye glede av, ikke så mye til mopping, men til å lage små historier om effektiv rengjøring for å spre latter og moro. Det hender jo man gjør det.

Dosett # 1

Hæ, spiser de piller på do????

Det er altså denne DO-NISSEN som trigger shoppinginstinktet hans. Jeg kaller det ikke do-nissen, men do-settet, og oppdaget at de hadde et DOSETT i den andre katalogen også. Der sto det at dette er en fin DOSETT du kan ha pillene dine i. Og jeg tenkte: – Himmel og hav driver folk og har sånne do-sett der de har pillene sine i? Er det vanlig å spise pillene sine på do? Ja, jeg måtte ta en nærmere titt her altså. Og om du gjør det samme ser du at disse to DOSETTENE har ulik funksjon.

Det blir denne nissen vi altså ikke kommer utenom i år, og det kan nok tenkes at det blir litt moro ut av den shoppingen også.

Skal du ringe jula inn med Select og Nytt og Nyttig?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s