{Scrappesøndag # 3} Rødt og grønt og hvitt

Scrappingen har gitt meg et helt nytt forhld til farger enn jeg hadde før. Det finnes  så mange flere farger å bruke i scrapping enn på for eksempel klær, og det er heller ikke så nøye, koster ikke så mye å gjøre feil. Passer det ikke her, så passer det til noe annet. Og jeg digger den moroa!

Tønsbergtreffet 2014 # 9 Tønsbergtreffet 2014 # 10

Her er mer fargemoro fra Tønsbergtreffet 2014. Instant (frysetørret om jeg skal ta det på norsk? eller kanskje intens?) FUN!

I dag skal jeg ned på badefrokost (etter sjøbad), og ellers finne ut av hvorfor alarmen går ved vanninntak på kun et program på vaskemaskinen, og vaske vifta som jeg tror har vært veldig skitten i årevis (hjælp). I samarbeid med min mann håper jeg.

Det er alltid noe på den fikselista. Hva med deg, noen skulle – ha – gjort punkter du likegodt kan ta i vei med nå?

Ha en skjønn søndag i November!

Ellen

 

4 tanker om “{Scrappesøndag # 3} Rødt og grønt og hvitt

 1. Bading høres fantastisk ut! Kanskje jeg burde begynne! Og de bildene – ja de står også på lista. Tok et røsk en dag i høst, deretter pause. Men vaskemaskina har det bra her. Lista ellers er å pakke inn alt til jul. Strikke litt mer. Og gjerne skrive noen bøker 🙂

  heia deg!

  Liker

 2. Du er gal med den derre badinga! Grøss…og gru…
  Eller så er du vel kanskje bare tøff;)
  Bra å se at du fortsetter med scrappinga – mitt står i esker på loftet, og jeg har ingen planer om å ta det ned/fram…

  Liker

  • Hverken gal eller særlig tøff, eller kanskje litt , hehe. Nei du trenger jo ikke å scrappe, men du kan jo slippe noen løs på stæsjet ditt med kortlaging etc. Noen barn kanskje? Nå har jeg kvittet meg med alt (latt barna holde på, gitt bort noe, og ikke kjøpt noe på to år) som likner på dill og dall og søte greier, og da er det faktisk mye enklere å få til noe. Men det er sånne røsk en gang i halvåret nå. Ikke hver dag som før.

   Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s