{Scrapbooksøndag # 2} Klin og klæsj med selveste Marianne

For to uker siden var jeg på tag (merkelapp av den gammeldagse typen) kurs med Marianne. Eller SELVESTE Marianne som hun ble til på kurset, etter at alle var helt intenst lykkelige av alt hun lærte oss.

Tønsbergtreffet 2014 # 2

Tagene har blitt sprayet, stemplet og «stensilerte». Det siste betyr behandlet med sjabloner på norsk. Så har vi malt og sprayet litt mer med gesso og mist.

Tag og scrap og andre internasjonale scrappeord gjør at scrappere etterhvert får et eget språk, der det er mange engelske ord blandet inn, og som jeg ikke forsto noe av da jeg startet med denne hobbyen for omtrent 11 år siden. På den måten forstår også scrappere verden rundt hverandre!

Fremdeles er det like gøy, selv om jeg gjør det skjeldnere nå. De første årene hadde jeg små barn og var gjerne hjemme både ettermiddager og kvelder. Nå har de et kveldsliv de også, med aktiviteter og lengre «oppetider». Men når jeg først setter meg til har jeg det veldig fint. Det er en form for medistasjon dette her.

Se Mariannes egen blogg, og se de lekre arkene hun bruker! Marianne designer for Vibeke Spigseths Poppydesign, som igjen produseres og selges av Panduro. Ja, og dette er ikke noen sponset reklame, bare anbefaling av fine ting laget av skjønne damer. Vibeke var også på Tønsbergtreffet og kastet glans ved siden av selveste Marianne 😉

Jeg skrev dette i min Art Journal etter kurset:

Tønsbergtreffet 2014. # 1

Art Journal ♥ for Marianne

Fin søndag til deg, kanskje du har noen hobbyprosjekter på gang?

2 tanker om “{Scrapbooksøndag # 2} Klin og klæsj med selveste Marianne

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s