Gir bort Mollie Makes

Ja, jeg har fått fem Mollie Makes til å gi bort denne gangen også. Først tenkte jeg at det var så kort tid siden den forrige Mollie Give Awayen. Men. Det kan vel ikke bli for mye med 6 ganger i året for en så bra ting?

Mollie # 7 2

Den neste utgaven av Mollie Makes kommer allerede 1. desember, men skal du virkelig lage julegaver så er dette nummeret kanskje en større sikerhet for at det blir noe av. Sjekk ut fristelsene i # 6 her.

Fristen for å være med i trekningen er 7. november. Du trenger bare legge inn en kommentar, og informasjon om hvordan jeg får tak i deg. Om du vinner, og jeg ikke hører fra deg på et par dager, trekker jeg en ny vinner.

Lykke til!

37 tanker om “Gir bort Mollie Makes

 1. Tilbaketråkk: Kjærlighet og kunst i Stockholm | ellens oase

 2. Hei 🙂 Jeg har allerede kjøpt dette nummer. Men kunne tenkt meg å vinne det, så kan jeg gi det til min fantastiske mamma ❤

  Liker

 3. Inspirerende å lese om deg – du har gjort det jeg ofte drømmer om, nemlig å trappe ned som lærer, og fylle opp med noe som trolig er enda mer givende. Blogging er nok ikke noe for akkurat meg, men jeg tror at der ute finnes det jobber og oppgaver som selv en «matlei» lærer kan kose seg – og videreutvikle seg -med. Lykke til med prosjektet ditt!
  Om Molde Makes skulle havne hos meg, ville jeg blitt mer enn storfornøyd!
  God helg!!!

  Liker

  • Takk Inger, gøy å være til inspirasjon! Jeg synes jo egentlig at lærerjobben er den viktigste i hele verden 🙂 men har lyst til å gjøre andre ting en stund. Og jeg synes det kan være veldig krevende å være tålmodig og klok hver eneste arbeidsdag. Selv om vi har feriene våre. Det betyr ikke at jeg ikke orker å jobbe. Men deilig å kunne jobbe litt alene, i ro og fred også. Bare ro og fred ville blitt for stille og ensomt. Så skal se om jeg klarer å finne ballansen 😀

   Liker

 4. Oi. jeg bare mååå bli med. Døgnet har egentlig ikke nok timer til ll hobbyleringen jeg har lyst å gjøre, men det får stå til. Krysser fingrene alt jeg kan 🙂

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s