Mine Instagramfavoritter akkurat nå

Jeg har to #instagramfavoritter jeg har lyst til å dele med deg.

Liafanten 820

@humansofny har jeg nettopp begynt å følge. Der får du korte historier om mennesker fra New York og andre steder. I dag handler det om en dame i Jerusalem som siterer velsignelsen hun fikk med seg fra sin mor da hun siste gang så henne i Polen. På engelsk er den sånn:

«Whereever you go , may people always recognice that you have a beautiful hart.» Det er flere fotografier av denne damen. På et annet står det at siste gang hun hørte fra slektningene sine var i 1941. De ba henne sende mat. Hun vet ikke hva som skjedde med dem.

Slike små tekster. Fra menneseker møtt tilfeldig. Bra å lese.

Så er det @lenaulgenes

Hun viser bilder fra Kenya. Bilder hun tar ut av bilvinduet, på markeder og rundt forbi. Om hverdagslivet. Det var hos henne og familien vi var i vinter. Det er også hun som har anbefalt meg @humansofny

Sjekk ut!

Min instagramkonto er @ellenrobergaskim
Jeg instagrammer ikke så ofte, men koselig om du henger deg på selvfølgelig.

Har du en instagramkonto? Og hva bruker du den i så fall til? Jeg har tatt meg den frihet å ikke følge så mange på instagram. Mest fordi jeg vil se andre ting enn det jeg ser på Facebook. Jeg synes man får et blikk inn i noens øyeblikk i livet som jeg liker godt på instagram. Og noen bilder er bare veldig fine i seg selv.

Akkurat nå opprøres jeg av modellene til Stella Mc Cartney, og skrev at disse jentene ser ut som de kommer rett fra Holocaust. Da så jeg at halvparten av kommentarene over hyttet Stella og modellene, resten viste sin forferdelse og ba henne gi jentene mat!

I dag har jeg instagrammet meg selv med 820 moh på krykker. Og ja, det må tilføyes at jeg begynte på ca 400. Fornøyd likevel.

Fin kveld til deg, med eller uten instagrammede bilder.

En tanke om “Mine Instagramfavoritter akkurat nå

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s