Give away: Mollie Makes # 6 i fem eksemplarer

Hekle sneakers, til deg selv eller ungene? Mollie er venninnen som viser deg hvordan!

Mollie # 6 1

Dette bladet kan du vinne her i Ellens Oase. Alt du trenger å gjøre er å kommentere under her, med info om hvordan jeg finner deg om du vinner.

Mollie # 6 2

Min personlige favoritt i dette bladet er denne herlige veska inspirert fra jeg-vet-ikke-helt når. Men den minner meg om noe min farmor hadde, som jeg tror hun hadde arvet, blandet med min barndoms 70-tall til noe som er helt riktig i året 2014.

Jeg trekker fredag 26. september.

Lykke til fra Ellen

Og ps: Trykk gjerne liker på Mollie Makes’ Facebookside. Da holder du deg oppdatert!

12 tanker om “Give away: Mollie Makes # 6 i fem eksemplarer

  1. Tilbaketråkk: Vinneren, og en ny sjanse! | ellens oase

  2. Tror ikke jeg begir meg ut på heklede sko om de er aldri så søte. Har heklet både skjerf og teppe, men heklepakken med en topp har jeg aldri kommet i gang med. Veska der derimot var stilig. Har hatt en plan om å sy en veske, så kanskje det er puffet til å gjøre det?

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s