– Se på meg Mamma!

Når noen roper: – Se mamma!

Da et er det ikke alltid jeg synes at det passer å legge fra meg det jeg har i hendene. Jeg kan tenke at jeg ikke trenger å forlate mine ting hver gang de roper. Noen ganger sier jeg at jeg kommer snart. Andre ganger sier jeg at jeg holder på med noe som jeg ikke kan gå i fra, eller at jeg trenger å bli ferdig med det jeg holder på med nå.

A& W  14.09.14 # 1

Jeg trenger kanskje ikke å se alle byggetrinnene i et legoprosjekt. Men. Det slår meg at om jeg ikke viser interesse så slutter de å vise frem det de har laget. Og fortelle om det de tenker på som er viktig for dem. Viser jeg ikke interesse så viser jeg ikke interesse. Uansett hva det gjelder.

Jeg kommer! Ikke alltid med en gang. Men jeg kommer til dere ungene mine. Før eller siden. For å se. Og høre. Om hva dere driver med, og er opptatte av.

Kyss, Mamma

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s