Lekre skjerf fra Fretex, men hjelp, de stinker!

Hellu! Disse skjerfene kjøpte jeg lykkelig på Fretex i sommer. Men. Den gamle parfymelukten i dem virker å være evigvarende. Og det stinker helt  bedøvende. Jeg har vasket og latt dem henge ute i noen uker. Det hjelper ikke.

Skjerf 1 Skjerf 2

Har du noen råd, so let me know!!!

Og PS: Er du med på min bok-gi-bort? «Jeg rekker opp hånda for deg » av Trude Trønnes-Christensen. Jeg trekker fredag!

5 tanker om “Lekre skjerf fra Fretex, men hjelp, de stinker!

  1. Eddik, ja. Du må uansett bruke en eddikløsning med eddik og vann, så det viktigste er at den er blank, etter mitt syn. Jeg bruker eddik mye til vask. Her ville jeg kanskje lagt dem i bløt litt, dersom de tåler bløtlegging – ellers kan man også ha eddik i vaskekammeret på maskinen.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s