Jeg rekker opp hånden for deg – give away

Så viktig bok. Trude Trønnes-Christensen forteller om oppveksten sin med en bror med Downs.

9788202437367

Trude sier:

– Dette handler ikke om at broren min er så søt. Han er ikke søt. Han er broren min. Mine beste egenskaper som menneske har jeg på grunn av ham.

I boka får vi følge hennes kvaler, dillemmaer og gleder i oppveksten. Og tanker i dag om at ni av ti barn med Downs velges bort. Hun samtaler med Geir Lippestad og flere i boka. Om sorteringssamfunnet.

Denne boka kan bli din.Jeg utvider min give away som egentlig skulle trekkes i går. Det er så få som har lest innlegget så jeg legger det ut en gang til. Jeg forsøker nemlig å skrive Gi-bort i tittelfeltet. Men det ser ut til at det bare er Give Away som trekker leseren til seg 😉 Så her går den igjen ut uka. Trekker fredag.

Jeg kommer snart til å kjøre en ny gi-bort. Mytt Mollie Makes er i salg, og jeg får gi bort 5 eksemplarer. Kommer snart!

Klikk deg inn på denne for å være med i konkurransen om boka. Trenger bare å kommentere.

God dag fra Ellen

3 tanker om “Jeg rekker opp hånden for deg – give away

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s