En bok gi-bort jeg er stolt av

Jeg leser denne boka nå, om når storebror har Downs syndrom. Ved en raus glipp sendte Cappelen Damm meg to bøker. Det betyr at en av dem blir gave til en av leserne av Ellens Oase.  Dette er en bok alle trenger. Nå. Jeg rekker opp hånden for deg, av Trude Trønnes-Christensen.

9788202437367

Da jeg fikk omtalen til boka på epost kjente jeg umiddelbart at denne boka må jeg gi tid til å lese. Les gjerne hva Cappelen Damm skriver om boka her. Den handler om det forfatteren sier i en setning om det å vokse opp med en storebror med Down Syndrom. At akkurat det har gitt henne de egenskapene hun er mest fornøyd med hos seg selv.

Vil du lese legger du igjen en kommentar, med informasjon om hvordan jeg får fatt i deg om du vinner.

Jeg trekker om ei uke. Mandag 15. september.

God uke til deg fra Ellen

12 tanker om “En bok gi-bort jeg er stolt av

 1. Tilbaketråkk: Lekre skjerf fra Fretex, men hjelp, de stinker! | ellens oase

 2. Tilbaketråkk: Jeg rekker opp hånden for deg – give away | ellens oase

 3. Hei,

  Ja denne kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å lese:)
  Har 4 friske barn, og har alltid undret over de sterke foreldrene til barn med Downs som er minst like mye verdt som andre «friske» barn:)

  Liker

 4. Hei
  Med tanke på at eldstemannen min har downs så bare må jeg bli med på denne da jeg synes det er spennende å lese bøker om dette temaet som ikke er fagbøker…og jeg vil samtidig tipse deg om en annen bok….det er en bok skrevet av en mor til en gutt med downs og den heter Øyeblikk med Kasus …. og den er bare helt fantastisk 🙂
  Krysser fingre og ønsker deg en flott uke 🙂

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s