Drømmeboblebilen

Dette er drømmebilen fra barndommen min. Akkurat sånn bil hadde vi. Og det er den eneste bilen jeg noen gang har lært meg registreringsnummeret til. KZ 16788.

Drømmebilen 1

Det finnes bobler som likner, men de har runde baklykter og er litt mer brunorange. De har heller ikke metall bak som denne.

Bobla gikk rett opp de bratte veiene til hytta på 70-tallet. Forbi de andre hytteeierne med større og finere biler. Med mamma på støtfangeren bak. Hun sto der i de bratteste svingene. Hun og motoren bak ga bakhjulsdriften det den trengte for å komme opp. De voksne var veldig fornøyde med det. Og vi ungene selvfølgelig. Og hva kunne man ikke få med seg både på, og inni i dette vidunderet av en bli! Her snakker vi om å gjøre alvor av å ta taket i bruk, det var nærmest bare en terrasse vi ikke hadde der oppe. Vi reiste på bilferie til Danmark med gul presenning utenpå takbagasjen. Den gule ballongen der oppe var like stor som hele bobla. Tror jeg. Åh, jeg var lei meg for at noen bestemte seg for at denne skulle byttes ut. Ble bytta i en hvit en. Ikke boble. I say no more.

Drømmebilen 2

Vi måtte selvsagt parkere ved siden av når det var en ledig plass. Jeg er veldig fornøyd med Saaben, men hallo, det er ikke tvil om hvilken bil som er kulest!

Er ikke dette en søt bil?

Har du en barndommens drømmebil?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s