Ja, vi leker jo ikke husholdning, gjør vi vel?

Sommerens siste del er for meg løfter om en ny og frisk start. Jeg har alltid elsket høstens forventning. Det er mange flere sikre løfter knyttet til starten på et nytt skoleår, enn til starten på et nytt kalenderår. For meg.

Orden i skuffen

Nå også med merking, som på koken!

Denne sommeren har jeg hatt lengre ferie enn noen gang siden jeg fikk min aller første sommerjobb som jordbærplukker 12 år gammel. Det har vært helt fantastisk. Jeg kjenner en ro som jeg heller ikke har kjent siden jeg var barn. Jeg har fått tid og plass i hodet til å tenke ut noen nye systemer, jeg har ryddet virkelig ordentlig i en del ting. Og sannelig har jeg ikke skapt et system forstålig for alle. Akkurat i denne skuffen da.

Systemer = lykke i heimen

I dag har jeg vandret rundt med tommestokken og funnet en løsning på barnas utkledningstøy, bestilling inne hos IKEA, leveres med post = befriende-følelse.

Jeg har funnet en løsning for arbeidspult for barna. Saget svigermors gamle dør i to. Kjøpt to Helmer skuffeseksjoner fra IKEA, levert med posten = enda mere letthetsfølelse.

Jeg har funnet ut (faren er enig 😉 ) at det blir perfekt med lamper fra Nr 13 til barnas arbeidsplass. Folkene i Nr 13 redesigner og pusser opp brukte ting, og de fargerike bordlampene fra 70-tallet er noen av mine favoritter. Jeg er nok ennå skadet på sjelen av at jeg fikk en BRUN en, hehe.

Jeg holder også på med min egen arbeidsplass – jeg har jo gjort meg selv arbeidsleding, så nå bygger jeg rede for fremtidig arbeid.

Hva slags følelser gir høsten deg?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s